top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKdO Lekkerkerk

Een nadere kennismaking met de Onderlingen, sponsor van KdO Lekkerkerk!

Op een vrijdagmiddag hebben we twee gezellige dames op bezoek in de turnhal van KdO Lekkerkerk aan de Twijnstraweg. Irma Overbeek (markering en communicatie) en Saskia Boers (adviseur buitendienst particulier) komen bij ons op de koffie om meer te vertellen over het bedrijf waar zij werken. In deze editie van ‘kennismaking met een sponsor’, maken wij kennis met de Onderlingen.

Ontstaan de Onderlingen De Onderlingen is vele jaren geleden opgericht door boeren. Zij legden met elkaar geld in, in een potje en als een van de boeren schade had, bijvoorbeeld door brand, dan werd er geld uit het potje gebruikt om de herstelkosten te dekken. Van origine is de Onderlingen dan ook een brandverzekeraar. Dit is flink uitgebreid de laatste jaren, waarover later meer. Er waren meerdere, verschillende Onderlingen in de regio, o.a. in Ouderkerk a/d IJssel, Benschop, Schoonhoven en Lekkerkerk, die uiteindelijk zijn gefuseerd tot de huidige Onderlingen.

Dienstverlening de Onderlingen De Onderlingen heeft inmiddels ruim 7.000 klanten in de Krimpenerwaard, Lopikerwaard en van Utrecht tot Den Haag. Je kunt bij de Onderlingen terecht voor advies over verzekeringen en hypotheken. Zij adviseren particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dit doen zij zonder winstoogmerk. En het mooie is; als er in de regio weinig schade is veroorzaakt, dan krijgt de klant een deel van de premie terug! In Benschop en Schoonhoven functioneert de Onderlingen ook als Zelfstandig Adviseur Regiobank zodat ook bankdienst op persoonlijke wijze kunnen worden aangeboden. Termen als persoonlijk en vertrouwd kenmerken de dienstverlening van de Onderlingen. De adviseurs komen, indien gewenst, naar de klant toe om aan de keukentafel alles door te spreken en te regelen. Daar zit de kracht van dit bedrijf. Persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij de klant om de hoek.

Waarom sponsoring? De Onderlingen kent een grote betrokkenheid bij de lokale (sport-) verenigingen. Zij dragen dan ook graag bij aan het in stand houden van de lokale verenigingen en willen graag mensen, waaronder vrijwilligers, stimuleren in hun prestaties of in het bijdragen daaraan! De jeugd is de toekomst en dat is een investering waard. Naast de sponsoring biedt de Onderlingen KdO Lekkerkerk de mogelijkheid om met hun actie ‘Ambassadeur voor de Onderlingen’ geld te verdienen voor de club. Dit kan door je aan te melden als lid van de Onderlingen. Per nieuw lid voor de Onderlingen ontvangt KdO € 25,00 (minimaal twee verzekeringen, waaronder een brandverzekering). Meer informatie over de actie kun je vinden op de site van KdO.

Wat wensen zij de leden van KdO toe? De Onderlingen wenst alle leden van KdO Lekkerkerk veel sportiviteit toe en roepen de leden op om vooral door te blijven gaan met sporten, van jong tot oud bewegen! Want sporten is super goed voor je! Wil je meer informatie over de Onderlingen? Neem eens een kijkje op de website www.onderlingen.nl.

Irma en Saskia, bedankt dat jullie ons meer wilde vertellen over de Onderlingen!

Henri van Woerkom en Esther Slingerland, commissie communicatie en sponsoring KdO Lekkerkerk.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Algemene ledenvergadering

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering KdO op donderdag 5 maart 2020, aanvang 20.30 uur in sportcafé De Bakwetering te Lekkerkerk.

Comments


bottom of page