top of page
WhatsApp Image 2023-01-10 at 11.25.36.jpeg

Trimgroep

KdO heeft op maandagavond een dames en heren trimgroep. De leeftijden variëren zo tussen de 45 en 85 jaar, iedereen doet op zijn eigen niveau mee. Deze lessen zijn in de gymzaal aan de Lorentzweg.

 

Dames van 19:30-20:30 uur
Een gezellige groep dames die voor de les nog even druk met elkaar bijkletsen; ook een belangrijk aspect van een wekelijks uurtje sporten met elkaar. Daarna gaan we flink aan de slag. Werken met toestellen of ballen, aerobics, circuits, loopoefeningen, een potje badmintonnen, linedance, krachttraining met gewichtjes, evenwichtsoefeningen … van alles komt voorbij. Zo werkt de groep telkens op een andere manier aan het lichaam en blijven we samen fit.

 

Heren van 20:30-21:30 uur
De herengroep is lekker fanatiek en wordt elke week op een andere manier uitgedaagd. Er wordt aan de conditie gewerkt, krachttraining gedaan en oefeningen om soepel te blijven. Ook reactievermogen, evenwicht en hersengymnastiek komen aan bod. Dit allemaal in spelvormen, met toestellen en losse materialen of tijdens circuits. De groep speelt ook graag nog een potje volleybal.

bottom of page