Trimgroep

De trimgroep op maandagavond bestaat uit een gezellige groep dames in de leeftijd van ongeveer 55 tot 85 jaar, waarbij iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Elke week wordt er op een andere manier aan de conditie gewerkt, krachttraining gedaan en oefeningen om lenig te blijven.

Voor de les wordt er nog druk gekletst; ook een belangrijk aspect van een wekelijks uurtje sporten met elkaar. Daarna gaan we fanatiek aan de slag. Werken met toestellen of ballen, aerobics, circuits, loopoefeningen, een potje badmintonnen, linedance, krachttraining met gewichtjes, evenwichtsoefeningen … van alles komt voorbij. Zo werkt de groep telkens op een andere manier aan het lichaam en blijven we samen fit.

Twijnstraweg 10, 2941 BW Lekkerkerk, Netherlands