top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKdO Lekkerkerk

Nieuwe voorzitter KdO


Donderdag 8 maart jl. vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van KdO Lekkerkerk plaats. Maar liefst voor de 109e keer, want dit jaar bestaan we 110 jaar!

Een bijzondere ledenvergadering dit jaar, want er stond een wisseling van voorzitter op de agenda. Henri van Woerkom is afgetreden als voorzitter / algemeen bestuurder en heeft plaats gemaakt voor Gert-Jan Lammens en Matthijs van Gorsel. Gert-Jan zal de functie van voorzitter / algemeen bestuurder gaan vervullen en Matthijs als algemeen bestuurslid.


We willen Henri van Woerkom ontzettend bedanken voor zijn inzet, betrokkenheid en enthousiasme en wensen Gert-Jan Lammens en Matthijs van Gorsel heel veel succes in hun nieuwe functie!

Naast de voorzitter zijn ook de dames van het Secretariaat afgetreden, namelijk Wendy van Krimpen en Carla van de Berg. Wij zijn nog hard op zoek naar vervanging. Heb je interesse? Neem dan contact op met het dagelijks bestuur. Contactgegevens zijn te vinden op www.kdo-lekkerkerk.nl. Carla blijft nog betrokken bij de Grote Clubactie. Dames, ontzettend bedankt voor jullie inzet!!

Een vast agendapunt zijn de jubilarissen. Corrie Reijmers is dit jaar maar liefst 50 jaar lid! Hiervoor heeft zij een speldje gekregen van KdO en van de KNGU. Van harte gefeliciteerd, Corrie!


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Algemene ledenvergadering

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering KdO op donderdag 5 maart 2020, aanvang 20.30 uur in sportcafé De Bakwetering te Lekkerkerk.

Bình luận


bottom of page